dimecres, 26 de setembre de 2012

13-18 d'agost a la zona d'exploració.

algunes de les activitats fetes durant la campanya a l'agost, entre elles la desinstal·lació de la torca de las ventanas, han estat les de desinstal·lar altres cavitats a la zona de la garma del ciervo (GC) i començar l'exploració de "nous" forats, també, dins la GC.

durant aquests dies vam coincidir a Calseca espeleòlegs de: l'ACE, GES, NUBIS ...i vés a saber, per què amb tanta diversitat, al final amb el que et quedes és amb la persona amb la qual comparteixes exploració.

per als que anem amb bolquers els dies a la zona van ser molt enriquidors, ja que quasi sense voler-ho et trobes picant un pas estret amb història viva de l'espeleo catalana... quines coses!

bé, presentem unes imatges que corresponen a la desinstal·lació de GC-54 (panzerotti), GC-78? on diuen que hi ha un llaminador molt guapo... (veure foto jordi carretero sortint-ne) i imatges de la GC-76. GC-76 que encara segueix en exploració.

algunas de las actividades realizadas durante la campaña en agosto, entre ellas la desintalación de la torca de las ventanas, han correspondido a la desinstalación de otras cavidades de la garma del ciervo (GC) y empezar la exploración de "nuevos" agujeros, también, dentro de la GC.

durante unos dias coincidimos en Calseca espeleólogos del: ACE, GES, NUBIS... "y véte a saber", por qué con tanta diversidad, al final con lo que te quedas es con la persona con la que has compartido exploración.

para los que vamos aún con pañales los días por la zona fueron muy enriquezedores, ya que sin quererlo te encuentras en lo hondo picando una estrechez con historia viva de la espeleo catalana...¡qué cosas!

bien, presentamos algunas imágenes de la desinstalación de GC-54 (panzerotti), GC-78? dónde dicen que hay un laminador muy guapo...ver foto de jordi carretero saliendo) y imágenes de la GC-76. GC-76 que aún sigue en curso su exploración.

 
 situació en mapa geològic 1:50.000 de l'IGME de GC-54 i entrant-hi
comentant la jugada a la boca de panzerotti
carretero sortint de la GC-78?, apurao' apurao'
jordi gual desobstruïnt a GC-76

 
després de la desobstrucció, tancant incògnites.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada