ACTIVITATS

AGOST DE 2012

CAMPANYA D'ESTIU
AL MASSIS DE PORRACOLINA.


Com ja es habitual en aquestes dades del 6 al 19 de Agost es durà a terme la campanya de exploració i prospecció de noves cavitats de enguany, a la nostra zona assignada per la Federació Càntabra D'Espeleología  amb la col.laboració, dels clubs NUBIS de Palència, GES i ECG de Barcelona.


Sistema del Alto del Tejuelo


JUNY 2012

SORTIDA  DE PRACTICAS DE ESCALADA SUBTERRANEA


El proper diumenge 3 de juny de 2012, la secció d'espeleología, organitza una sortida de pràctiques d'escalada artificial subterrànea, amb  anclatges de acer autoroscant tipus  "multi-monti" i perforador neumatic ultralleuger, tipus "Uneo",  oberta a tots els membres  de la secció. federats enguany, en una cavitat 
del prepirineu.

MAIG 2012 


PRESENTACIO DELS RESULTATS DE LA CAMPANYA DE PROSPECCIÓ I EXPLORACIÓ DE NOVES CAVITATS AL MASSIS DE PORRACOLINA 2011 


El proper disssabte dia 5  de maig, dins els actes de la 18na Trobada d'Espeleòlegs 2012 , sobre les 11 del matí , la secció d'espeleologia de A.C.E. de Mataró .presentarà els resultats de la campaña de prospecció i exploració de noves cavitats, al massis de Porracolina, Parc Natural de los Collados del Asón (Cantabria). 

Organitza la SIRE de Sants, a la sala d'actes de la UEC de Sants  Carrer Jocs Florals 51-53, Barcelona

Adjuntem programa i enllaç de l'organitzador


cartell_18na_Trobada_dEspeleos_2012-colorwebSants

Us  hi  esperem  !!!

contacte: SIRE de Sants
restaurant: menu 20€ ( Calero's pizza ), cal confirmació !!

diptic_progr_Trobada_Espeleos_2012-mural_nou_girat


ABRIL DE 2012

SETMANA SANTA A CANTABRIA
Un primer plà de la impresionant Garma del Ciervo, al massis de Porracolina  al parc natural de "Los Collados del Asón " (Foto Josep Gilabert)

 Del 8 al 12 d'abril es durà a terme un campament de prospecció i exploració de cavitats a la zona que tením assignada al massís de Porracolina.OCTUBRE-NOVEMBRE DE 2011

40 CURSET D'INICIACIO A L'ESPELEOLOGÍA

OCTUBRE DE 2011

PONT DEL PILAR A CANTABRIA


al fondo "Peña Lavalle", a la dreta estribacions del "Alto de Pepiones" Massís de  Porracolina  parc natural "Los Collados del Asón "   (foto Manel Garcia)
  
Del 12 al 16 d'octubre es durà a terme un campament de prospecció i exploració de cavitats a la zona que tením assignada al massís de Porracolina.


AGOST DE 2011

CAMPANYA D'ESTIU
AL MASSIS DE PORRACOLINA.